Nieuws

Nieuwsbericht 13-10-2020

De Clubritten zijn weer stopgezet i.v.m. de gewijzigde Coronamaatregelen voor Sport betreffende de Groepsgrootte.

Vanaf 14-10-2020 geldt een groepsgrootte van max 4 personen met inachtneming van een onderlinge afstand van 1,5 meter t.o.v. elkaar 

Nieuwsbericht 28-06-2020

De Clubritten zijn weer opgestart vanaf Zondag 28 juni.

Nu sporten in groepsverband weer is toegestaan zijn de Clubritten weer opgestart. Zondag 28 juni zijn we weer begonnen nadat er 15 weken geen clubactiviteiten zijn geweest door de Coronamaatregelen.

Er waren 19 leden aanwezig zodat er besloten is om in 2 groepen van start te gaan. Groep 1 met 9 leden vertrok om 9 uur en Groep 2 met 10 leden enige tijd later. Meer informatie over de lengte van de ritten, de aanwezige leden en de kilometers is te vinden onder Ritten 2020 en op de Facebookpagina van Tourclub de Kroon.

 

Nieuwsbericht 21-04-2020

De maatregelen i.v.m. de Corona zijn verlengd tot 20 mei. Voor meer informatie zie de      website van de Rijksoverheid.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Coronamaatregelen

Mededeling van het Bestuur i.v.m. maatregelen omtrent het Coronavirus.

Beste fietsers,

We hebben als bestuur overleg gehad en besloten, ook voor TC de Kroon in navolging van de Corona maatregelen, de groepsritten t/m 6 april stop te zetten. Dit geldt zowel voor de dinsdag als de zondag ritten. En dus ook voor de eerste donderdagrit van 2 april. We zullen begin april weer in de lucht komen wanneer de groepsritten weer kunnen beginnen. Mocht er tussentijds  iets veranderen, dan zullen wij jullie ook informeren. We rekenen op jullie begrip voor deze beslissing. Mochten er vragen zijn kun je altijd bij een van de bestuursleden terecht.

Ook de Toertochten gaan voorlopig niet door zolang de Corana maatregelen van kracht zijn. De fietsvakantie naar Mallorca gaat eveneens NIET DOOR. 

Met sportieve fietsgroet,  namens het bestuur.

16-03-2020

 

 

persbericht opening MTB

1e dame van de Peelandkoers Ingrid v.d. Velde
1e dame van de Peelandkoers Ingrid v.d. Velde   (uitslag zie Peelandkoers 2019)
Het podium van de Peelandkoers
Het podium van de Peelandkoers Ron Theissen, Jaap Westrate en Neil Theissen
Bram en Peter de winnaars van de Koppeltijdrit
Bram Witte en Peter van Dijke, de winnaars van de Koppeltijdrit                                  (uitslag zie Peelandkoers+Koppeltijdrit)

Jacob Wijnstra winnaar van de Ronde van Noord-Beveland

Jacob Wijnstra winnaar van de Ronde van Noord-Beveland

KAFT2019.indd