Gert-Jan Theunisse Classic

Gert-Jantheunisseclassic.

Samen met Ko de jonge om 07.30 vertrokken naar de Rips om mee te doen aan de Gert-Jantheunisseclassic. Na een rit van 180 kilometer aangekomen in de Rips en ingeschreven voor de tocht. Rond tien voor negen vol goede moed op de fiets gestapt ,dit omdat het weer er prima uitzag. Weinig wind en een lekker zonnetje. De eerste 60 kilometer verliepen prima door een mooi omgeving met een paar pittige lange klimmetjes er in.

Bij de splitsing aangekomen voor de 105 en 120 kilometer gekozen voor de 120. Kort na deze beslissing begon het te regenen en te waaien. Ik was blij dat ko in zeeeeer goede doen was, want na 70 kilometer zaten mijn benen helemaal vol en hadden we nog 55 kilometer met wind en regen tegen te gaan. Ko heeft al die kilometers het kop werk verricht. Bij de laatste 5 kilometer ging ook bij Ko het kaarsje uit en dan kan 5 kilometer nog erg lang zijn. Rond twee uur waren we weer terug in de Rips.

Hier een  lekkere  warme douche gepakt, daarna  nog een kop koffie gedaan en zijn we om drie uur moe maar voldaan dat we de tocht toch hebben gereden weer richting huis vertrokken.

Thijs Tazelaar

(ps jammer dat er zo weinig leden waren )

120km route
120km route
120 km route
120 km route