Clubweekend Duinrell

Clubweekend Duinrell Wassenaar    van vrijdag 02-05 t/m maandag 05-05  2014

Vrijdagmiddag vertrok ik om 13.30 uur uit Kats richting Wassenaar, het was druk op de weg en ik arriveerde rond 15.30 uur op Duinrell. Gerrit de Kam belde dat hij de sleutels voor alle huisjes al opgehaald had en dat ik niet eerst bij de receptie langs hoefde. Dat was een geluk want ze stonden buiten in de rij voor het inchecken. Daaf, Yvon, Rick en Maik waren er ook al evenals Willy en Mariel, Maaike, Nynke en Michiel.  De 5 Duindungalows zagen er mooi uit en we zaten naast en tegenover elkaar.  Het wachten was nog op Yolanda en Annemie voordat we compleet waren. We wilden nog een klein rondje gaan fietsen richting Noordwijk, maar na telefonisch contact met Annemie bleek dat ze nog niet in de buurt waren zodat we om half 5 met zijn vieren richting Noordwijk vertrokken, Mariel, Daaf, Gerrit en Kees.  We reden door de duinen over de Noordzeeroute, een prachtige landelijke fietsroute via Katwijk, Noorwijk tot Noordwijkerhout en gingen daarna weer terug naar Duinrell. Er stond een stormachtige wind  die we eerst pal tegen hadden. Maar op de terugweg hadden we de wind in de rug en terug op Duinrell hadden we 47 km op de teller. 

Rondje vrijdagmiddag
Rondje vrijdagmiddag

Inmiddels waren Yolanda en Annemie ook geariveerd en na een warme douche verzamelden we in de Duindungalow van Yolanda en Annemie waar we gezamenlijk zouden eten.  Annemie had gevraagd of iedereen wat eten wilde meenemen en het smaakte uitstekend.  Nynke, Rick, Maik en Michiel vermaakten zich nog in het tikibad en kwamen later en het was nog lang gezellig.

Zaterdag zouden we naar Zevenhuizen gaan om aan de Kreders Klassieker mee te doen. (verslag staat onder toertochten 2014)

Yvonne en Maaike gingen ook nog een rondje fietsen en hadden een strandtent uitgezocht waar we die avond zouden gaan eten. Nynke, Rick, Maik en Michiel vermaakten zich op Duinrell en konden het goed met elkaar vinden.

Nadat de fietsers weer terug waren uit Zevenhuizen werd er eerst nog wat gedronken en daarna gingen we naar de strandtent, Piet van den Ende en Irma die ook was gearriveerd op de fiets gingen ook mee eten. Nadat we terug waren op Duinrell keerden Piet en Irma terug naar Moerkapelle en werd de avond afgesloten met een drankje bij Yolanda en Annemie.

Zondagmorgen om 10 uur gingen Mariel, Yolanda, Annemie en Kees nog een rondje fietsen richting Scheveningen en Daaf en Yvon en Gerrit en Maaike bleven met hun gezin op Duinrell om diverse attracties op het park uit te proberen.  De fietsers reden een stukje via de knooppunten, eerst door natuurgebied Meijendel  en daarna door de duinen en over de Noordzeeroute naar Scheveningen. We kwamen langs de Waalsdorpervlakte waar later die avond de dodenherdenking zou plaats vinden. In Scheveningen aangekomen reden we eerst nog langs de boulevard om daarna weer terug te gaan via een andere route waarbij we langs de Eikenhorst kwamen. We wilden eerst nog om de koffie gaan maar dat hebben we gedaan op een terras tegenover Duinrell waar Willy ook naar toe kwam. Het duurde even omdat volgens een meisje haar moeder ziek was die de horecagelegenheid runde en oma opgeroepen was, maar achteraf viel het toch mee. Daarna gingen we omkleden en vertrokken we nog naar Scheveningen met de auto’s en hebben we nog wat gedronken bij een strandtent.  s’ avonds  hebben we in het restaurant op het park gegeten en namen we afscheid van Yolanda die daarna vertrok omdat ze maandag weer moest werken.  De avond werd zoals gewoonlijk afgesloten in de Duindungalow van Annemie en op maandagmorgen omstreeks  10.30 uur vertrokken we allemaal weer richting Zeeland. Het was zoals gewoonlijk weer een gezellig clubweekend en volgens mij denken de anderen er ook zo over.

rondje zondagmorgen
rondje zondagmorgen
Mariel, Yolanda en Annemie in de zon op de boulevard van Scheveningen
Mariel, Yolanda en Annemie in de zon op de boulevard van Scheveningen

 

Kees, Annemie en Mariel bij de Eikenhorst
Kees, Annemie en Mariel bij de Eikenhorst

Kees