Zondagritten

 

Zaterdag 2 november

Deze keer een rondje op zaterdagmiddag i.v.m. de officiële afsluiting van het seizoen en een diner in HCR de Kroon op de zaterdagavond. Aanwezig om te fietsen: Mariel, Annemie, Yolanda, Patrick, Thijs Gerrit, Daaf, Toon en Kees. Het werd een rondje Walcheren met een stop in Cafe de Mug in Middelburg. Maar een paar kilometer voor de stop had Kees nog een lekke band. Na de stop ging het richting Wissenkerke en werd in de Kroon nog wat gedronken, daarna naar huis om te douchen en weer terug naar de Kroon voor het Diner. Het officiële clubseizoen zit er dan wel op maar de meeste leden fietsen toch de winter door op de racefiets of mountainbike en doen soms mee aan een tourtocht op de mountainbike. Ook rijden enkele leden mee in de ATB wintercompetitie. Vanaf zondag 10 november vertrekken we wekelijks om 10 uur bij HCR de Kroon op de racefiets voor de leden die niet op de mountainbike rijden. Hopelijk word komende winter een betere fietswinter dan afgelopen winter.

kees

zaterdag 02-11-13  62 km
zaterdag 02-11-13 62 km

Zondag 27 oktober

Rob was de enige die op deze winderige en natte zondagmorgen kwam opdagen. Hij heeft een rondje schouwen gedaan 65 km, het was inderdaad een heftig rondje met Heeeel veel wind en stevige buien. Mijn buien radar had het vandaag maar weer eens mis !!!! zijn de woorden van Rob. Ik heb ook nog getwijfeld omdat de buienradar de indruk gaf dat het wel meeviel maar uiteindelijk leek het me toch verstandiger om maar een uurtje te gaan Spinnen met Yolanda en Annemie omdat de wind toch wel erg hard was en er een waarschuwing was voor windkracht 8 met zware windstoten tot 80 km/uur.

kees

Zondag 20 oktober

De opkomst viel tegen, zeker nadat er vorige week niet gefietst kon worden door de vele regen. Waarschijnlijk heeft het te maken gehad met de herfstvakantie dat er maar 6 leden waren op deze zondag. Aan het weer lag het niet, de temperatuur was goed en het was droog. Mariel, Yolanda, Willy, Rob, Thijs en Kees waren er wel en vertrokken naar Westkapelle. Willy haakte al snel af en reed zijn eigen rondje. Toen we bijna terug waren bleek dat de band van het achterwiel van Yolanda wel erg leeg stond en Thijs was blij dat hij nu eens een band kon verwisselen die hij er gemakkelijk met zijn handen weer om kon leggen al was het wel oppassen dat zijn smetteloos witte nieuwe stuurlint niet zwart zou worden. Terug bij de Kroon was er 68 km afgelegd met 28 gemiddeld. De fietsen zagen er niet uit vanwege het opspattende water van het natte wegdek, maar het was lekker fietsen deze zondag.

kees

zondag 20-10-2013 68 km
zondag 20-10-2013 68 km

Zondag 6 oktober

De opkomst was goed met 13 leden. Annemie, Mariel, Yolanda, Daaf, Jan van Iwaarden, Marco, Patrick, Gerrit, Sypco, Thijs, Willy en Kees vertrokken richting de Zak van Zuid-Beveland. Willy reed het eerste stukje mee maar sloeg daarna af voor zijn eigen rondje. Rini was eerder al afgeslagen voor een eigen rondje. Het weer was goed en er was niet zoveel wind. Zelf had ik op zaterdag meegedaan aan de ATB-tocht van de Kustmarathon Zeeland en had ik 96 kilometer op de mountainbike in de benen die nog wat zwaar aanvoelden door de vele kilometers over het strand. (De tocht was 55 km maar omdat mijn auto in Zoutelande stond moest ik nog terug van Burg naar Zoutelande) Ik heb heel wat clubleden gezien zaterdag die mee hebben gedaan. Na een rondje door de Zak hadden we terug bij de Kroon 80 kilometer met een gemiddelde van 30,9 km/uur.

kees  

Zondag 29 september

12 leden waren aanwezig op deze zondagmorgen. Het was goed om te zien dat Willy er ook weer was voor de eerste keer na zijn val, hij zou alleen een rondje fietsen evenals Rini. De andere 10 Mariel, Annemie, Yolanda, Patrick, Marco, Thijs, Gerrit, Jan van Iwaarden, Sypco en Kees gingen richting de zak van Zuid-Beveland. Gerrit moest nog werken en moest op tijd thuis zijn en sloeg af bij Biezelinge richting Noord-Beveland samen met Marco en Mariel, de rest fietste nog door richting Wemeldinge en met de harde wind in de rug over de Kattendijkse dijk terug richting Wissenkerke waar 80 km op de Garmin stond met een gemiddelde van 29,2.

Kees

Zondag 22 september

Op deze morgen stond de jaarlijkse tijdrit samen met de fietsvrienden van TCK uit Kortgene op het programma. Na de koffie en een welkomstwoord door Jan van Iwaarden volgde de loting. (Hans, de voorzitter was helaas geveld door een hernia en Bram was donderdagavond geschept door een auto en zat ook in de lappenmand en Ko was ziek) De uitslag was geen verassing: 1 Rob, 2 Daaf en 3 Joop de Wild. (zie Tijdrit 2013) Iedereen heeft weer zijn best gedaan om een goede tijd neer te zetten. Na afloop was de prijsuitreiking in de Kroon en Jan bedankte iedereen, fietsers en vrijwilligers voor hun inzet. Het was nog lang gezellig na afloop in de Kroon.

Kees   

Zondag 15 september

Zondag waren er : Bram, Jan van Iwaarden, Maro, Anneke. Siepko, mariel we hebben een rondje over walcheren gereden 83 km, 29 km gemiddeld.

Rien de looff was er ook en heeft over schouwen gereden.

Mariel

(door het fietsweekend in België waren 8 leden in Diest en fietsen daar in de omgeving, zie verslag fietsweekend elders op de website)

Zondag 8 september

8 leden waren deze zondagmorgen naar de Kroon gekomen om te fietsen, Yolanda was in Ede om de Ride for the Roses te fietsen met Damen en Rob en Hans waren op Texel waar ze zaterdag een tijdrit gereden hadden. Mariel, Jan van Iwaarden, Marco, Gerrit, Thijs, Sypco, Patrick en Kees waren er en reden een rondje Zuid-beveland. Het was droog toen we vertrokken, maar op de terugweg tussen het Goese Sas en Katseveer kregen we toch nog een regenbuitje te verduren. Marco had geen regenjackje en reed door naar Kats maar reed onderweg nog lek. De rest ging naar Wissenkerke en bij terugkomst stond er 76 km op de Garmin met 29,3 gemiddeld.

kees

zondag 080913 76 km 29,3 gemiddeld
zondag 080913 76 km 29,3 gemiddeld

Zondag 1 september

Vandaag werd het weer eens een rondje Schouwen voor Annemie, Yolanda, Bram, Hans, Jan van Iwaarden, Marco, Leo, Gerrit, Patrick, Sypco en Kees. Eerst richting Colijnsplaat met de wind in de rug en daarna over de Zeelandbrug richting Brouwershaven en Scharendijke met de wind tegen. Bij Burgh-Haamstede kwamen we de fietsvrienden van TCK uit Kortgene nog tegen, Bram was al eerder afgeslagen en had een kleiner rondje Schouwen gedaan omdat hij vroeg thuis moest zijn. Op de kering hadden we zijwind en vanaf de Roompotsluis ging het gas er flink op en het laatste stukje na de kering stond de wind in de rug. Bij terugkomst in Wissenkerke stond er 77 km op de Garmin met een gemiddelde van 30,9 km/uur. Met het grootste gedeelte de wind tegen is dat toch een mooi gemiddelde.

kees

Zondag 01-09-13 Rondje Schouwen 77 km 30,9 km/u gem.
Zondag 01-09-13 Rondje Schouwen 77 km 30,9 km/u gem.

Zondag 25 augustus

Er stond een lange clubrit op het programma op deze zondag met een rondje Tholen. Helaas was ik zelf geveld door rugpijn nadat ik me eerder vorige week vertilt heb en ik kon onmogelijk op mijn fiets komen. Mariel heeft de statistieken doorgegeven:

Het was een mooie tocht met goed weer,totaal gereden 134 km   30 gemiddeld. Gereden hebben Ko, Daaf, Jan, Thijs, Yolanda, Annemie, Anneke, Luuk Brilman, Leo, Marco, Mariel. Patrick is meegereden tot aan de postbrug en is daarna via kapelle naar huis gereden. We hebben de ronde gereden eerst via goes, kattendijke, wemeldinge, yerseke, krabbendijke, rilland, via de oesterdam naar tholen. Bij de haven koffie met appeltaart genomen. Daarna Oud Vossemeer, via de Philipsdam, de Krammersluizen, naar de Grevelingendam. Daarna buitenlangs de oosterschelde naar de zeelandbrug.

mariel

Rondje Tholen Zondag 250813 134km 30 gem
Rondje Tholen Zondag 250813 134km 30 gem

Zondag 18 augustus

De opkomst was erg mager deze zondagmorgen, Annemie, Yolanda, Thijs en Kees waren de enigen die naar de Kroon gekomen waren. Besloten werd om een rondje Veerse Meer te doen, eerst naar Veere met de wind tegen. Onderweg nog een paar keer regenjasje aan en uitgedaan i.v.m. lichte regen, maar het viel op zich wel mee. Bij de Sluis bij Kats aangekomen stelde Thijs nog voor om over Kats en Colijnsplaat terug naar Wissenkerke te gaan. Vanaf Colijn de harde windkracht 5 nog tegen maar Thijs die ijzersterk was en 63 km aan kop heeft gereden hield de rest uit de wind zodat we toch nog een gemiddelde van 28,1 hadden ondanks dat we maar met zijn vieren waren.

kees

zondag 18-08-13 63 km
zondag 18-08-13 63 km

Zondag 11 augustus

Het werd weer een rondje door de zak van Zuid-Beveland met Anneke, Yolanda, Bram, Jan van Iwaarden, Daaf, Luuk, Patrick, Rob, Sypco, een zoon van Charles en Kees. Bij terugkomst stond er 92 km op de Garmin met een gemiddelde van gemiddeld 31,1. Rien, Jan Beije en Charles hadden een rondje van 54 km gereden.

kees

Zondag 4 augustus

De B-ploeg was met 5 fietsers, Yolande, Rien, Charles, Francois en een gastrijder. Bij de A-ploeg waren Mariel, Anneke, Annemie, Yolanda, Jan v Iwaarden, Willy, Patrick, Sypco en Kees aanwezig. Het werd een rondje door de zak van Zuid-Beveland van 93 km.

kees

Rondje door de zak 04-08-2013 93km 29,3 gem
Rondje door de zak 04-08-2013 93km 29,3 gem

Zondag 28 juli

Mariel, Yolanda, Anneke, Bram, Hans, Luuk Brilman, Rob, Sypco, Thijs,Willy, Kees en een zoon van Charles vertrokken richting Zuid-Beveland voor een mooi rondje van 83 km. We kwamen nog over een stukje buitendijks fietspad aan de kant van de Westerschelde langs het beroemde Kaloot strandje bij de kerncentrale. En ondanks dat er een bord stond dat je er kon fietsen moesten we toch over een hek klimmen op het eind voordat we de weg konden vervolgen. Yolanda, Charles en Jan Beije hadden 50 km gefietst.

kees

route zondag 28-07-13
route zondag 28-07-13

Zondag 21 juli

13 leden pakten de fiets vanmorgen, Yolande en Rini voor een rondje Veerse Meer. Annemie,Yolanda, Mariel, Patrick, Sypco, Willy, Jan v. I, Thijs, Leo, Hans en Kees vertrokken naar Yerseke. Bij de vlaketunnel stond al een file richting de kust.

kees

zondag 210713 rondje 86 km
zondag 210713 rondje 86 km

Zondag 14 juli

Weer 15 leden op deze zondag, waarvan 5 bij de B-ploeg, Yolande, Peter, Rini, Jan Beije, en Charles.  Annemie, Yolanda, Mariel, Hans, Leo, Marco, Rob, Sypco, Willy en Kees waren de andere 10 die weer voor een rondje Schouwen gingen, maar nu eerst over de Stormvloedkering en over de Zeelandbrug terug. Ik had 79 km bij terugkomst bij de Kroon.

kees

Zondag 140713 rondje schouwen 79km
Zondag 140713 rondje schouwen 79km

Zondag 7 juli

De route ging over Schouwen met Annemie, Yolanda, Mariel, Hans, Jan van Iwaarden, Ko, Leo, Marco, Sypco, Thijs, Willy en Kees. Met voor de meesten een korte nacht na het gezellige feestje de avond tevoren i.v.m. de 50e verjaardag van Daaf. Het werd nog een behoorlijke ronde van 95 km met deze keer een stop bij Anna Friso waar nog het nog goed toeven was op het terras met koffie appelgebak en een Leffe. Totaal 95 km met een gemiddelde van 30,2. Yolande, Rini en Jan Beije deden een rondje met de B-ploeg.

kees

zondag 07-07-2013
zondag 07-07-2013

Zondag 30 juni

16 leden op deze zondagmorgen. Rini, Jan Beije, Charles en Francois reden een rondje met de B-ploeg en Anneke, Annemie, Mariel, Yolanda, Daaf, Jan van Iwaarden, Luuk Brilman, Patrick, Rob, Sypco, Willy en Kees gingen voor een rondje Zuid-Beveland en over Veere terug, 73 km en 29,7 gemiddeld. Het was prima fietsweer en na terugkomst bij de Kroon was het lekker om weer eens op het terras te vertoeven. Willy, Mariel en Kees hadden de dag ervoor ook de Decathlon-Classic gereden vanuit Leuven. De benen waren zondag goed ondanks de 137 km en 14 klimmetjes met 1500 hoogtemeters van de dag ervoor.

zondag 30-06-2013
zondag 30-06-2013

kees

Zondag 23 juni

De opkomst was mager op deze herfstachtige zondag. We waren maar met zijn vijven, Annemie, Mariel, Willy, Marco en Kees. Het was een groot verschil met donderdagavond toen was het 23 graden met windkracht 2 a 3 en nu 14 graden en windkracht 6. Het werd daarom maar een klein rondje van 51 km en bij Veere moesten de regenjackjes nog even aan maar achteraf viel het wel mee met de regen en was het ook niet koud. Marco had net buiten Veere nog pech met eerst een lekke achterband en even later een lekke voorband. Bij Vrouwenpolder kwamen we de fietsvrienden van TCK uit Kortgene nog tegen maar ook daar was de animo niet groot met Joop de Wild, Ronnie van Maldegem, Hans en Jan Vogelaar.

zondag 23-06-2013
zondag 23-06-2013

kees

Zondag 16 juni

Jan Beije was alleen, omdat Rini met vakantie is en evenals de rest heeft Jan ook een rondje Walcheren gedaan en was hij tot Westkapelle geweest. Anneke, Annemie, Mariel, Yolanda, Willy, Hans, Marco, Bram, Sypco en Kees deden ook een rondje Walcheren maar gingen door naar Vlissingen om als uitzondering bij de zondagmorgenrit een keer koffie te drinken aan de Boulevard bij de Belgische Loodsensociëteit. Willy was daar niet bij omdat hij vanaf Vrouwenpolder alleen verder is gefietst. Er stond weer een behoorlijke wind en op de zeedijk bij Westkapelle is dat goed te merken. Na de koffie weer terug naar Wissenkerke met 78 km op de Garmin.

Koffie met Appelgebak bij de Belgische Loodsensocieteit aan de Boulevard
Koffie met Appelgebak bij de Belgische Loodsensocieteit aan de Boulevard

kees

Zondagrit 16-06-2013 langs de walcherse kust naar de Boulevard
Zondagrit 16-06-2013 langs de walcherse kust naar de Boulevard

Zondag 9 juni

Rob en Marco hebben samen een rondje Schouwen gedaan (89 km en 30,8 gemiddeld), de rest was thuisgebleven omdat de meesten gisteren toch wel 160 a 170 kilometer in de benen hadden i.v.m. de Delta Ride for the Roses (de 120 km route) en op de fiets vanaf Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk, Kortgene, Colijnsplaat, en Kats naar Goes en terug.

kees

zondag090613

Zondag 2 juni

De zon scheen al vroeg op deze zondagmorgen en er waren 18 leden naar de Kroon gekomen om een rondje te fietsen. Rini en Jan Beije hebben samen een rondje gereden en Mariel, Anneke, Annemie, Yolanda, Gert, Hans, Bram, Jan van Iwaarden, Ko, Leo, Marco, Rob, Sypco, Thijs, Willy en Kees gingen over de Zeelandbrug voor een rondje Schouwen en over de kering terug. Nu een keer niet onderlangs de dijk naar Bruinisse, maar over de Gouweveerseweg binnendoor naar Ouwerkerk en Oosterland en daarna Bruinisse, Sirjansland, Scharendijke en over de Kering terug naar Wissenkerke, 94 km en 30km/uur gemiddeld. Het was lekker om na afloop weer eens een keer op het terras van de Kroon in de zon wat na te praten onder het genot van een drankje.

Zondag 02-06-13 Rondje Schouwen 94 km
Zondag 02-06-13 Rondje Schouwen 94 km

kees

Zondag 26 mei

Zondag waren 5 leden aanwezig, Anneke, Marco, Patrick, Gert, en Sypco. De opkomst was minder dan anders, maar dat was begrijpelijk omdat 10 leden de dag ervoor 137 km hadden gefietst in de Bilzen Classic. Van degenen die de Bilzen Classic gefietst hadden was alleen Marco gaan fietsen. Er stond een stevige wind en er werd flink doorgefietst, 30 gemiddeld over 62 km.

kees

Zondag 19 mei

Vandaag rondje over Schouwen (95 km) prima fietsweer met een pittige wind tegen eerst over de Zeelandbrug met Annemie, Yolanda, Thijs, Jan v. Iwaarden, Sypco, Leo, Luuk (de zoon van Charles) die op de Anna-Friso zit, Mariel, Willy en Kees. Bij Zierikzee gingen Willy en Mariel over het schapendijkje voor een kleiner rondje en de rest ging richting Bruinisse en via Scharendijke en de Stormvloedkering weer terug naar de Kroon. Rini, Francois en Jan Beije hebben een rondje Noord-Beveland gedaan.

Kees

rondje schouwen zondag 19-05-2013
rondje schouwen zondag 19-05-2013

Zondag 12 mei

Op deze zondagmorgen waren er 9 leden aanwezig, Annemie, Yolanda, Marco, Hans, Gert, Ko, Jan van Iwaarden, Sypco en Kees. Het werd een rondje Veerse Meer (63 km) In de buurt van Veere kwamen we de fietsvrienden van TCK weer tegen. Bij Vrouwenpolder lag een grote steen op het fietspad en Annemie reed er overheen en raakte uit balans en kwam eerst in de berm terecht en sloeg daarna over de kop in de berm. (een geluk bij een ongeluk) dat ze niet op het asfalt maar in het gras van de berm terechtkwam. Het was wel weer schrikken omdat zo’n val toch hard aankomt, we reden ongeveer 30 km/uur en als je dan in een keer stil valt komt dat toch wel aan. Maar gelukkig niks gebroken en na korte tijd toch weer op de been. De slag in het voorwiel was zo groot dat verder fietsen onmogelijk was. Yolanda heeft Hans gebeld die haar met de fiets opgehaald heeft en bij de Kroon afgezet. In de Kroon werd nog even nagepraat om te bekomen van de schrik. De volgende dag viel toch wel tegen met een zere schouder, zere duim en bont en blauw van de val.

Kees

Zondag 28 april

Er waren 17 leden aanwezig op deze zondagmorgen, Rien en Charles reden samen een rondje en de overige 15, Annemie, Yolanda, Mariel, Bram, Gert, Hans, Jan v Iwaarden, Ko, Leo, Marco, Patrick, Rob, Sypco, Willy en Kees gingen voor een grote ronde (94 km) over Schouwen. Eerst over de Zeelandbrug en dan richting Bruinisse en Brouwershaven en over de Stormvloedkering weer terug. Aan het eind van de Zeelandbrug een noodgedwongen stop i.v.m. een lekke band van Bram. Rini en Charles reden ons daar voorbij voor een kleiner rondje Schouwen.

Rondje Schouwen 94 km
Rondje Schouwen 94 km

kees

 

Zondag 21 april

Zondagmorgen stond een lange clubrit naar Woensdrecht op het programma. Er waren 23 leden naar de Kroon gekomen om te fietsen. Rini, Charles en Francois gingen voor een rondje van 57 km. De rest ging richting Woensdrecht via Wemeldinge en Yerseke, maar bij Yerseke namen we afscheid van Daaf,Rob, Marco, Luuk, Gert, Jan Wilderom en Patrick omdat ze nog moesten gaan werken of andere verplichtingen hadden. Anneke, Annemie, Mariel, Yolanda, Ko, Jan v. Iwaarden, Sypco, Bram, Willy, Willem-Jan, Thijs, Leo en Kees gingen door naar Woensdrecht om bij Non Ultra Plus op het terras  van de Koffie met gebak te genieten. Na de stop weer terug langs de kant van de Westerschelde naar Wissenkerke. Ko ging bij Goes eraf en de rest ging door en had 128 km bij terugkomst. De 7 leden die bij Yerseke weer terug naar Wissenkerke gingen hadden 71 km gefietst.

Kees  

zondag210413a

Zondag 14 april 

Vanochtend was er veel wind, we 65 km gereden 28 gemiddeld, 3 lekke banden, eerst wat weggetjes op walcheren, het was de bedoeling via ritthem te rijden, maar uiteindelijk zijn we via het vliegveld, langs wolphaartsdijk terug gereden naar wissenkerke.

Aanwezig waren : gert, jan wilderom, thijs, sypko, willy, bram, anneke en mariel

Mariel

Zondag 7 april

We hebben met 10 fietsers gereden (Siepko, Gert, Leo, Jan, Charles, Bram, Willy, Luuk, Anneke, Mariel) De ronde ging langs Goes via de Poel achterom ‘s Gravenpolder via de zeedijk naar Hansweert, de sluis overgestoken en langs het kanaal naar de postbrug, binnendoor langs kattendijke, via het goese meer naar Wilhelminadorp en terug naar Wissenkerke. totaal 74 km gemiddeld 27,8. Willy en Luuk hebben 50 km gereden.

Mariel

Zondag 31 maart

Op deze koude 1e paasdag waren 10 leden naar de Kroon gekomen. Rini fietste alleen en de rest ging richting Stormvloedkering voor een rondje Schouwen met eerst de Noordoostenwind tegen. Rob keerde bij Haamstede om i.v.m. paaseieren zoeken op Anna-Friso en de rest ging verder en met de wind in de rug over de Zeelandbrug weer terug richting Wissenkerke.

kees

zondag 31 maart
zondag 31 maart

Zondag 17 maart

11 leden waren naar de Kroon gekomen om te fietsen op deze zondag. Het weer was aanmerkelijk beter dan vorige week, het was niet windstil maar de Zuid-Zuidoostenwind waaide niet zo hard als vorige week en het was ook een stuk aangenamer zeker toen het zonnetje zich op enkele spaarzame momenten liet zien en het lijkt net of het fietsen dan een stuk makkelijker gaat. Het was een leuk rondje door de zak van Zuid-Beveland met ruim 71 km. Zaterdag 23 maart staat met de 4-plassen- tocht de eerste toertocht van het seizoen op het programma. Hopelijk is het dan ook redelijk weer dat zou wel zo aangenaam zijn.

kees

zondag 17 maart 71 km
zondag 17 maart 71 km

Zondag 10 maart

Er waren vanmorgen maar liefst 18 leden die de koude Noordoostenwind trotseerden met een gevoelstemperatuur van -3. Het werd een rondje Schouwen met eerst tegenwind op de Stormvloedkering waar het grote onderlinge krachtsverschil goed te zien was, maar na tegenwind krijg je ook een keer de wind in de rug zoals op de Zeelandbrug en met ruim 60 km op de teller arriveerden we weer bij HCR de Kroon.

kees

zondag 10 maart
zondag 10 maart

Zondag 3 maart

De opening van het seizoen van de tourclub was op zondag 3 maart en iedereen had er blijkbaar veel zin in na de lange winter waarin er vaak niet gefietst kon worden. Meestal ben ik een van de eersten maar nu zaten er al veel leden aan de koffie toen ik samen met Annemie en Marco bij de Kroon binnenkwam. Uiteindelijk vertrokken er 15 leden, waaronder Patrick van Boven die zich als nieuw lid aan de overigen voorstelde. Al vlug na vertrek stonden we stil omdat er te weinig lucht in de achterband van Mariel stond, maar daarna gingen we richting Zuid-Beveland. Ongeveer 1 km voor de BP had Jan v. Iwaarden een lekke band en na een nieuwe binnenband vertrouwde hij zijn buitenband ook niet erg en ging terug richting Wissenkerke evenals Patrick  die op tijd terug moest zijn. Willy volgde zijn eigen rondje en de rest ging richting Wemeldinge. Onder Ritten 2013 staan de statistieken met de aanwezige leden,kilometers en het gemiddelde.

kees

 

zondag 3 maart
zondag 3 maart