Tourverslagen 2024

Giro Schouwen Duiveland zondag 21 mei

Er waren vanmorgen 15 leden aanwezig + 1 gastrijder voor de Giro di Schouwen-Duiveland. Om 9.30 uur vertrokken we bij de Kroon met; Ingrid, Mariel, Yolanda, Annemie, Ronnie, Hans v E, Ron, Cherry, Jan en Kees. Bij de Tol bij Colijnsplaat sloten, Peter van Dijke, Thijs, William, Paul, Ko en gastrijder Bram nog aan zodat we met een groep van 16 aan de Engelsekade in Zierikzee vertrokken voor de 63 km Route van de Giro di Schouwen-Duiveland (27,5 gem.) Met de km heen en terug naar Noord-Beveland, (Zuid-Beveland en Walcheren) had iedereen toch weer aardig wat km vandaag. (het was weer een geslaagde sportieve dag voor een goed doel)

Kan een afbeelding zijn van kaart en tekst

Lange tocht dinsdag 18 april

Er waren voor de lange rit 10 leden aanwezig; Mariel, Ingrid, Yolanda, Leonie, Henny, Marjo (vanaf Zoutelande), Cherry, Jerry, Hans van Eijk en Kees. We hebben een rondje van ruim 100 km gereden met een stop in Zoutelande bij ” de fiets” Na de lunch hadden we nog windkracht NO 5 tegen tot Wissenkerke.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Image

Luctor toertocht zondagmorgen 16 april

Vandaag stond de Luctor Toertocht vanuit Heinkenszand op het programma, 80 km slingerend door de Zak van Zuid-Beveland. Er waren 14 leden aanwezig; Ingrid, Mariel, Yolanda, Annemie, Gerrit, Jan, Peter van Dijke, Johan, Ko, Patrick, Cherry, Gerrit, Joop de Wild en Kees. De eersten vertrokken vanmorgen bij de Kroon en onderweg naar Heinkenszand is de rest aangesloten. Cherry had pech (een spaakbreuk onderweg naar Heinkenszand) en is teruggekeerd naar huis. Mariel had nog een lekke band onderweg (spijker) Verder was het nog fris met een stevige Noordenwind.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Image